Mojito mojito mojito

Blivit helt frälst i mojito.. Speciellt varm.. ALLA mojito i Sverige jag har druckit har ja inte tyckt va goda. Iof inte druckit så många för jag blev avskräckt ganska fort. Men nu för någon dag sen blev Lukas sugen på de när vi gick i affären och hitta mynta för 2 kr. Så ja gick med på att pröva en sista gång. Och jag säger bara sååå god.. Gjord på den kanariska romen och vårt lilla misstag gjorde den ännu godare. Vi lät inte sockerlagen svalna så allt blev varmt. Men gud så gott det blev. Dricks ju lättare än vatten så blev en innan maten, en under maten och en efter maten. Opps.. Kanske inte var så genomtänkt att ge ut bloggadressen till familjen.. Men men..
Idag har vi varit en sväng på Yumbo. Lukas tyckte det var så skönt att gå runt med barnvagn där, första gången inte folk har flörtat med honom där. Eller lite flörtande blev de, han blev tillsagd att han inte behövde gå in i omklädnings rummet utan kunde byta om inne i butiken för butiksbiträdet hade absolut inget emot de.. Han sprang in i rummet rätt fort.. För er som inte vet är Yumbo en gay metropol, europas största bög center. Men billigt är det. Och man kan hitta i princip allting och är man kille kan man få riktigt bra rabatter.
Sen blev det en tur till svenska kyrkan. De har barngrupp varje torsdag för barn mellan 0 - 6 år. Så vi tänkte det kan vara kul för Neo och leka med lite andra barn. Han satt mest och kolla på när de störra barnen lekte, de som var mer i hans ålder var för små för att leka. Fick lite tips om de spanska dagisen. Att det nog får bli privat för det statliga har bara ansökan en gång om året. Riktigt konstigt system de där. Man måste ju söka dagisplats innan barnet är fött bara för de bara har ansökning i typ april och bara får vara hemma i tre månader. Men nu dröjer det lite till neo ska på dagis ändå men de kan va skönt och ha sånt fixat ändå.
Efter barngruppen blev de en tur till skolan som Lukas har gått på, skulle byta bänken men han ångra sig såklart och provar med den som är lite sönder och måste kläs om igen. Suck jag kommer aldrig få min massage.. BEHÖVER!!!!!
Nu ska jag återgå till min mojito och försöka få terroristen i säng, om ja nu lyckas få han att sluta äta.

 


Kommentarer
Postat av: tette

Du kommer om några år sakna vintern och njuta när vinden viner och snön vräker ner och det är 20 grader kallt. Eller varför inte skånsk vinter då det regnar och blåser full storm och är 0 grader. Det är då vi ska packa och åka till er, eller hur? Mojito låter gott, det tar vi när vi kommer någon gång. Hoppas allt är bra och så förstås saknar er. Kram.

2011-09-30 @ 17:05:27

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback