Otroligt jämn arbetsfördelning

Publicerat: 2010-08-31 | 15:04:16 i Allmänt





Stackars Cindy fick ligga och skrubba golvet igår på jobbet medan Linda latade sig.. Snällt! :P


Ett fetto på ingång

Publicerat: 2010-08-31 | 15:02:45 i Allmänt
Folk säger hela tiden oh det är så fint med gravida.. Kan någon berätta för mig var man hittar nåt fint med en sån kropp?!? Jag har inte hittat de. Okej, brösten blir större men sen när de gått en tid tar en stor fet mage all plats o dom ser ut som små pingis bollar bredvid en fotboll.. Kläderna sitter hemskt, man ser fet ut hela tiden.. Okej det kan kanske va lite fint om man har en tight klänning men det kan man inte gå runt med hela tiden.. Man Går runt o känner sig sjukt klumpig o fet! De värsta e när man e lite mer än halva tiden o man e halv tjock folk som inte känner en ser inte man e gravid.. Nä hallå ja e såhär naturligt tjock! Jag har bara ätit några cheseburgare för mycket! Säger bara usch fy o hemskt.. Nu vill jag att dessa 4 månaderna ska gå fort så lill killen kan titta ut så man ser att de e värt allt illamående, foglossning, invalidhet och fettohet.. Nä nu blev ja lite väl bitter här märkte jag. Nu ska detta fettot fortsätta

Att Trelleborg skulle vara tusen gånger bättre på något än Malmö trodde jag inte.

Publicerat: 2010-08-28 | 17:27:30 i Allmänt

Men det har hänt... Palmfestivalen vs Malmöfestivalen.. En klar vinnare var ju faktiskt palmfestivalen.. Fast det är nog inte så svårt att vara bättre än malmöfestivalen iår.. Totalflopp enligt mig..

I torsdags var jag och Victor och fikade i Malmö så gick bara igenom snabbt.. Såg verkligen ingenting som intresserade mig och där var inte så mycket folk.. allt folk befan sig i öltälten. Idag var det en fika med min alldeles underbara Millamannen i Trelleborg och vi gick igenom festivalen.. Allt var bättre.. Bättre stånd, bättre utbud, bättre av det mesta.. Kan ju tyvärr inte uttrycka mig om öltälten då ölen lyser med sin frånvaro från mig i sommar..

Men igår var det en snabb sväng nere på festivalen med Fredrik och My.. Jag satt där och tittade på dom när dom drack sina öl,cider och drinkar..

Kvällen bjuder för mig inte att springa i parken och dricka massa öl och titta på Amanda Jensen som för många andra trelleborgare.. Den bjuder på jobb.. Ikväll är det Björkaloge.. Så har ni inget annat att hitta på får ni gärna komma och säga hej till mig i baren.. :D

Så ikväll kommer jag plåga mitt sug på ÖLLLL ännu mer.. Suck





utelåst

Publicerat: 2010-08-25 | 19:28:37 i Allmänt
måste gnälla lite extra..igår ville nog inte min kära pojkvän ha sällskap i sängen.. Jag och lillen skulle på en snabb promenad innan sängen och jag tar mina nycklar.. Det lilla osmarta jag inte tänkte på var att jag o Kajsa varit och handlat innan på dagen och att jag då inte ville ha alla nycklar med mig.. så jag tog ur hemnyckeln..dumt dumt dumt.. Det insåg jag sen när jag skulle öppna dörren där nere.. Tror ni Lukas är en sån som sover med ljudet på på mobilen? NÄ så klart inte.. Jag ringer ringer o ringer.. o ingen svarar jag ropar men han hade hunnit somna på dom där 10 minuterna. hur man nu lyckas med de.. Som tur va hade jag snälla grannar som steg upp ur sängen och öppna för mig.. Hade inte dom varit vakna hade jag snällt fått sitta där till kl 6 när dörrarna öppnas igen.. Kunde gått illa.. Behöver jag tillägga att Lukas fick en riktigt utskällning när jag kom upp? :P

Igår blev det mycket shoppat med Kajsa.. Trevlig dag de där.. Man träffar vännerna alldeles för sällan när man inte har något liv och jobbar alltid.. Foto kommer sen.. :D :P Behövde ju verkligen fylla ut garderoben med kläder som passar.. man börjar ju bli en liten tjockis.. :P

Oooohh såg precis att rena rama rolf går på 4an.. de måste man ju titta på.. looong time ago..  så nu är det tv som gäller..

....

Publicerat: 2010-08-23 | 22:57:27 i Allmänt

Idag blev jag väckt av telefonen de var försäkringskassan. Äntligen fick jag pratat med någon vettig person.. Trodde verkligen det kunde vara en tur dag idag.. Men icke då.. Lägenheten blev inte såld.. Någon kärring på Trelleborgs kommun som gjort köparna så negativa.. Ser verkligen ingen mening med att jag ska ha sådan otur med de där.. Men allt löser sig väl i slut ändan det brukar det göra..



I eftermiddags var Kajsa här med syster sonen kan ju säga att aremis var helt utslagen några timmar sen.. Dom leker så fint.. Dock har jag en soffa full med smulor nu för lilla gabriel tyckte de var jätte skoj att ta isönder aremis ben i soffan.. O aremis gillar inte och äta på det benet så finns ju ingen risk att smulorna försvinner om inte jag tar bort dom.


Kan även oxå meddela att jag nog har en blivande takewondo kille i magen.. Som den lilla har hållt på att sparka idag.. <3


söndag söndag söndag

Publicerat: 2010-08-23 | 00:15:53 i Allmänt

Denna dagen borde stryckas ur kalendern.. ska inte söndagar innebära ledighet och bra saker? inte för mig iaf.. jobb och tråkigheter heter de.. Detta börjar kännas lite som en tradition..

Hoppas iaf det har gått över till imorgon, då ska dom ha bestämt sig ang lägenheten behöver verkligen bli av med den nu..

Känner mig inte ett dug motiverad att skriva överhuvudtaget men fick göra ett försök.. så nu är försöket gjort och jag slänger mig i soffan o äter lite morötter och kollar på någon kass film och deppar över söndagen..

Varför är man inte hund..




hejhej


Fredriksdalsteatern

Publicerat: 2010-08-18 | 12:55:03 i Allmänt




Igår var vi och tittade på Eva Rydberg och Johan Ulveson i Gröna Hissen på Frediksdalsteatern. Så fantastisk rolig. Kan varmt rekomendera den i år. Bästa hittills på flera år.

Vi var lite oroliga för vädret, det hade ju trots allt regnat hela dagen. Men vi lyckades klara oss ifrån ett ös regn, kom endast lite stänk.


Nu sitter jag här i min ensamhet och kommer ingenstans. Jäkla bil helvete. Tacka vet jag min bil, den funkar alltid. Men ikväll blir det Shrek med Kajsa och Gabriel. Ska bli skoj. :p Får väl öva mig på att gå på barn bio kl 5 på eftermiddagen. Det väntar ju mig om några år.


Man lär sig alltid något nytt, men det kan kosta.

Publicerat: 2010-08-17 | 17:07:57 i Allmänt
Tillbaka i sverige lördags natt. Klockan var efter 12 och jag kan lova att vi fick sota för att vi varit iväg i 2 veckor.. Den där jävla motorcykeln ställer bara till problem.. Nu för tiden kan man visst inte köpa saker precis innan man åker iväg eller en fredag efter kl 4.. Suck.. Inte fordon iaf.. Blä blä blä.. Surt surt surt.. Lördagen blev en sömnlös natt för oss båda, men vi glömde bort de trista beskedet vi fått innan iaf.. Aj så ont jag hade.. Foglossning och sånt mög.. Runt 5 tiden hittade jag en ställning jag kunde sitta i som inte gjorde ont så jag satte mig i soffan la en kudde i knäet och somnade.. Tyvärr gillade inte ryggen det något nämnvärt så det blev bara en timme..

Söndag morgon bjöd på jobb.. Ack så trött jag var.. Och så ont.. Men jag lyckades överleva.. Tur man har snälla kolleger som hjälper till.. Tjejerna gnällde lite på att där inte var bilder på min blogg så får försvara mig än en gång.. DET ÄR INTE MITT FEL!! Trodde att mac var en lika bra dator som min lilla acer men nä då.. Fanns ingen minneskort läsare och jag har aldrig använt sladd så vet inte ens var den är.. Så det blev inga bilder under semestern.. Men nu lovar jag att skärpa mig.. Har min underbara dator tillbaka nu.. :D

På söndagen fortsatte förresten oturen nu för tiden har vi bara en bil.. Vinterbilen starta den jäveln men vägrade gå att köra.. Varför varför varför sålde vi mercan.. Bara varit problem efter det.. Så mamma o pappa fick komma in med en bil så L kunde köra in till Malmö och ha sina kunder..


Gissa om vi var nervösa inför UL i måndags efter all otur som drabbat oss.. Men det var visst lite av en tur dag i måndags <3 Morgonen började med att mäklaren hör av sig och säger vi fått ett nytt bud :D och att dom kunde ta den direkt.. Ja höjde dock det med 10 000 om dom ska ta över de nästa månad, hoppas dom godkänner det..

Sen blev det en "snabb" och då menar ja snabb middag med Nina o Milla innan det var dax att bege sig till Malmö för UL.. Allt såg jätte bra ut.. Och en liten pojke kommer att titta ut :D Längtar så.. Nu har det äntligen blivit verkligt och chocken har lagt sig..


Nu blev detta ett väldigt långt inlägg men va mycket att skriva.. Nu är det dax att byta om och bege sig till Helsingborg för årets tripp till Fredriksdals teatern med hela familjen.. Men först lite bilder från vårt kära Poerto de Mogan där vi har kommit på att vi ska bo när vi flyttar ner..


Sista dagen

Publicerat: 2010-08-13 | 13:45:26 i Allmänt
Nu är vi inne på sista dagen på denna resan.. Igår var det så varmt så till och med jag tyckte det var varmt.. 44 grader.. Snitt har legat runt 28 annars med blåst.. 44 grader massa blåst så man inte ens kunde vara ute och varma vindar.. SÅ HEMSKT..
Denna resan blev ju inte riktigt vad den skulle bli men vi har fått ut sjukt mycket av den och vi har kommit fram till att den var jätte bra ändå, nya vägar har kommit fram och andra har stängts.. Speciellt semestern var bra.. Tur man hinner en ensam semester iaf..
Vi har hittat en sjukt bra lägenhet men stooor tak terass. L är helt kär, de enda han pratar om är att han kan grilla hela tiden.. killar alltså.. vad är det med dom och grillar.. Något jag aldrig tror jag kommer förstå mig på..
Idag ska jag försöka tjata mig till lite soltimmar.. Måste ju sola min bleka kropp.. Annars blir det väl som efter cypern folk undrar om man satt inne hela tiden..
Hemfärden känns lite ledsam, trivs riktigt bra här nere.. Man kan ju verkligen leva på noll och ingenting.. Och frukten så god och så billig.. mums.. Så trist att behöva komma hem till allt regn och rusk igen.. Hade de inte varit för min älskade lilleman finns där hemma hade jag lätt stannat.. Saknar min dammboll jätte mycket..
Ahhhh en tanke slog mig precis det är fredagen den 13 idag.. Och jag har visning på min lägenhet.. Shit behövde verkligen att denna visningen skulle gå bra.. Hoppas fredagen den 13 är en turdag för mig då..
Rosa, blått, rosa, blått, rosa, blått.. Snart måndag..
<3

SEMESTER!!

Publicerat: 2010-08-11 | 19:14:55 i Allmänt
Äntligen har det blivit en ordentlig semester.. Igår var vi och badade på sunving.. fy på oss.. :P Sen på kvällen åkte vi till vår älskade lilla fiskeby poerto de mogan och åt jätte gott och gick bara runt o mös.. Blev upplärd av min lilla kräfta hur man ska skära köttet när man äter det.. Tänker man på sånt i vanliga fall? NEJ, inte jag iallafall.. Men så mycket godare det blev.. Så ni som inte vet ni ska skära köttet så "fiberna om man kan kalla dom så" går av.. Och inte längs med.. Mycket saftigare kött..
Idag har de blivit ännu mer solande.. ( Jag som bestämde vem annars ) Åkte in till turist stället de lux.. Playa de ingles.. Usch och fy va mycket turister där e.. Bläää... Åt äcklig mat gjorde vi oxå..
Fick precis reda på att det inte blev någon solning imorn.. Det var någon som blivit ännu mer kräfta.. Hehehe killar är så klena..
På måndag gäller det.. Rosa eller blått.. Det är frågan..
<3

Då var det dax igen..

Publicerat: 2010-08-09 | 11:48:47 i Allmänt
Jobb jobb jobb jobb.. Hoppas verkligen allt blir klart idag.. Jag vill njuta lite av denna semestern oxå..

Vissa saker är nog ödet..

Publicerat: 2010-08-08 | 22:25:28 i Allmänt
Satt precis och letade flygbiljett hem.. över 6000 kr skulle de kosta att åka till stockholm på tisdag.. Då kan jag lika gärna stanna och spendera 1000 kr omdagen här och åka hem när biljetten egentligen ska gå.. Men det var väl ödet.. Så undra vad som ska hända i veckan nu då.. Något bra får jag hoppas..
Idag har de varit en sjuk slappe dag.. Vi har bara varit och handlat imorse ( eller i middags kan man väl säga ) det blev en mysig frukost på terrasen med massa pålägg.. Mums för baugette. Sen har vi faktiskt inte gjort något vilket kan vara rätt skönt för man blev helt bränd igår trots alla avbrott.. Så har faktiskt bara varit inne.. L har jobbat lite och jag har sovit.. Kvällen bjöd på lite pizza som vi tänkte vi lätt kunde orka äta men båda var jätte mäta efter en halv.. Så krister och karin kom och kidnappa den sista..
Jag har kommit på vart 50% av min lön här nere kommer gå till.. Myror och kakelacks gift.. Sådan invassion, speciellt av äckliga myror.. Tappar man en lite smula har man miljoner myror på den sedan.. Får väl dressera lilleman till att fånga såna äckliga saker.. Men då lär han väl sig att ta med dom upp i mattes säng och lägga dom på huvudkudden.. Mitt lilla busfrö.. Saknar han massa.. Vill hem o pussas med honom nu..
Men nu har jag en annan som söker lite uppmärksamhet här.. O några gnälliga killar orkar vi inte ha.. Räcker att jag är ett pmsfall för tillfället.. så hejdå gott folk..

Tror nog jag är den mest krävande människa som finns nu..

Publicerat: 2010-08-08 | 02:38:35 i Allmänt
Det blev playan idag.. Eller någon kvart vid poolen innan vi fick åka tillbaka.. Suck.. Ingen glad maria där inte.. Men men, blir väl värt det sen.. Sen var det vidare mot Arguineguins stenigaste strand.. Vi kommer väl oxå att uppskatta den stranden om något år, man slipper turisterna iaf.. Där var tre pers.. Och vattnet var lågt ut idag så bada kunde man inte heller. Gnäll gnäll gnäll på mig igen..
Men kvällen blir rätt lyckad förrutom när dom glömde min ketchup på restaurangen och min mat han bli kall innan ja lyckades få tag i någon som ville ge mig en flaska.. Spagetti Bolognes utan ketchup det går ju inte att äta.. Lukas suckade flera gånger om.. Stackars kille.. :P Men men även jag blir väl normal någon gång.. Efter några sura mutrande från min sida blev de bra igen och vi fortsatte den trevliga middagen. Som iof var rätt god i övrigt.. Vitlöksbröd till förrätt, pasta till huvudrätt och glass med varma hallon till efterrätt.. MUMS... När maten var avslutad blev det vidare till Fusion för ännu lite mer drickande för Lukas och lite mer vatten för min del.. Börjar bli lite tråkigt och orättvist det där.. Jag ska lätt ge igen sen..
Och tro de eller ej här är riktigt kallt nu.. Bara 24 grader.. Frös hela vägen från Fusion till bilen.. Brrrr.. Hur ska jag överleva den sista vintern i Sverige.. Kommer ju dö... Brrrrr..
Kram o puss

Playan kanske

Publicerat: 2010-08-07 | 12:46:51 i Allmänt
Igår blev det som tur va stranden.. Vi dränkte oss i morotsolja och åkte till stranden.. Prövade en annan strand igår, inte lika fin som anfi men bättre sand än den stranden vi var på första dagen som mest var sten.. Men usch va äckligt vattnet var.. Jag fattar inte varför folk skräpar ner så sjukt mycket.. Vill dom inte ha fint omkring sig..
Igår kväll åkte vi med dom vi bor hos upp en bit mellan massa berg till en liten liten by och dom bjöd oss på middag.. Riktigt mysigt ställe.. Såg lite ut som en liten rast plats, och ingen turist så långt ögat kunde nå.. Skönt med såna små ställe.. Dom hade massa djur som sprang runt där.. En riktigt läskig hund som var en blandning mellan chihuahua och nåt annat.. Sjukt ful.. Lilleman kommer ju ta alla med storm här nere för här finns bara massa fula blandningar på hundarna.. O mitt lilla hjärta som är så söt och gullig.. Gud vad jag saknar han.. Tur han ska med ner nästa gång.. <3
Idag vet vi inte riktigt vad som händer, frukosten är precis avslutad.. Kantfria mackor med ost o marmelad och papaya.. Mmmm.. Sjukt gott..
Man kanske skulle åka ner till stranden och fira att det är en hel helg utan jobbande och man bara kan få koppla av.. Det vore något..
puss o puss

suck suck suck suck

Publicerat: 2010-08-06 | 00:22:17 i Allmänt
väntan, väntan, väntan, väntan.. Suck jag blir galen!!!!

RSS 2.0