Det lönar sig att vara envis

Publicerat: 2011-11-30 | 20:45:05 i Allmänt
Ni som läste mitt förra inlägg vet hur irriterad jag varit på phonehouse.. Skickat med de fram o tillbaka under flera veckor.. Nu har de äntligen ändrat sitt beslut så jag vår välja mellan den förra datorn de ville ge mig.. en acer eee någonting.. och en samsung galaxy tab.. taben har exakt samma storlek som min förra dator så det känns skönt.. Så nu hoppas jag jag hinner få den till jul.. Han på Phonehouse i Trelleborg drog nog en lättnande suck när försäkringsbolaget ändrade sitt beslut..

Ikväll är det millenium på tv.. Hoppas nu de sänder rätt så man kan ta bort dubbningen.
Nu ska ja sopa golvet de behövs efter Neo har ätit.. Tonfisk passade visst inte herrn ikväll..



Aldrig mer Phonehouse

Publicerat: 2011-11-30 | 15:52:35 i Allmänt
Fy va arg jag är.. Gåttt snart tre månader sedan jag lämnade in min dator.. Och de vill ge mig en större, tyngre och tjockare dator.. Blääää för dom.. Så har man gått och betalat försäkring för man skulle ha någon säkerthet på sin dator så har man ändå inte de.. Kunde lika bra sparat de där pengarna och köpt en dator jag ville ha nu istället.. Bläää för dom igen.. Så skaffa ALDRIG phonehouse försäkringen.. Iaf ha den inte under lång tid.. Visst har man en jätte dyr dator så hade de ju varit bra.. Men min dator kostade bara 3000 när ja köpte den.. Och nu måste ja betala 500 kr för en dator som jag inte vill ha som har ursprungspris 1000kr.. tack för den.. blää igen.. usch så arg ja e..
Tycker däremot lite synd om stackaren jag lämna in min dator till.. Han hade precis börjat, tror de var dagen innan.. Och jag var hans första inlämningskund.. Stackars han o så får han mig som inte är speciellt trevligt när jag är arg.. hahaha.. Men men han gjorde ett tappert försök med jag slänger med en väska om du tar emot den nya datorn...
Men som sagt jag vill inte ha någon större dator.. hade jag velat de hade jag väl köpt en från början!!!!!!

Palmitos Park Bildbomb

Publicerat: 2011-11-29 | 18:10:46 i Allmänt
Akvariet



Blopppp bloouuppp



Små nemosar.. Neo älskade de och fick med sig ett fiskgosedjur med sig hem



Glad kille



Glömt att raka sig?







Papegoj show





Solande fågel



Mums



Älsklingen



Hallojsan



<3



Eller va detta jag?



Akvariet igen



fotar du mig?



Fina fåglar



Efter fågelshowen.. Vild fåglarna flög precis ovanför ens huvud så man kände vingslagen





Fjärilhuset









Delfin showen





Sådär de var massa bilder.. :)

Godmorgon

Publicerat: 2011-11-29 | 13:49:41 i Allmänt
Denna dagen började bra iaf.. Lukas och Neo har rymt iväg en tur så jag fick sova.. Skönt.. Inte då att bli av med dom utan att verkligen fått  sova till halv 1.. :)

Så nu sitter jag i min härliga onepice sleepover och myser framför datorn.. Tänkte ta tag i att ladda upp bilderna från palmitos park.. Internet verkar vara rätt snabbt idag..

Och om min kära syster eller mamma läser detta så väntar jag fortfarande på bilden på Molly.... (känns lite konstigt att skriva de namnet när man brukar nämna muppas som de.. Men hon får helt enkelt bli muppas på heltid nu så folk förstår :) )
Bjuder på en hemsk gammal bild på mig o min kära dress :)

Ny design

Publicerat: 2011-11-29 | 04:51:17 i Allmänt
Efter många om och men bråka med mac datorn har jag äntligen lyckats byta design så bloggen ser lite roligare ut.. dock har jag inte lyckats ändra bilden i själva headern.. Någon som kan sånt där.. har suttit sen kl 1 och klockan är 4 nu.. phu.. men men.. detta får gå ett tag iaf.. Ser lite finare ut iaf.. har lärt mig ett och annat idag ändå.. så snart kanske man lyckas få upp en egen design.. Men ska iof inte hoppas för mycket.. tid är inget jag har för mycket av precis..

eller jo denna dagen var inte helt världelös

Publicerat: 2011-11-29 | 02:22:08 i Allmänt
JAG HAR BLIVIT FASTER!!!!!! Till en liten flicka som ska heta Molly.. Har inte fått se bild än för min mobil kan inte ta emot mms.. så får väl snällt vänta till någon vill maila bilden till mig.. ohhhhh.. vill se nu... Önskar min kära bror och elise all lycka och ni har verkligen en underbar tid framför er.. Jag längtar så till jag får träffa er tre.. <3 till er..

De blev på dagen prick 11 månader mellan kusinerna.. Idag blev min lilla underbaring 11 månader..
Världens underbaraste Neofisen.. 11 månader sedan.. Tiden går fort
Herregud va han har växt..

ingen rolig dag

Publicerat: 2011-11-29 | 02:00:08 i Allmänt
idag var det ingen rolig dag på jobb idag.. de har lovat mig fulltid om jag sätter neo på dagis.. och när jag ser schemat de fixat ihop är det 20 timmar plus de tagit in en till.. det var en dag som de var att jobba mellan 11 - 2.. sen skulle ja jobba hela söndagen.. ska neo gå på dagis 5 dagar i veckan hela dagarna för jag ska jobba två dagar sen vara ledig resten och jobba när han är hemma..  blev givetvis ledsen för de där och förklarade situationen om de lovat ja skulle vara ledig helgerna o skulle få nästan fulltid så får de ju bli lite så ändå.. Men men de lovade att se över det så hoppas de.. nu gör det inte så mycke dock men när lukas slutar pappa ledigheten så är de ju inte alls lika skoj för ska ja jobba fredagarna som ja gör nu måste neo ändå vara på dagis 5 dagar i veckan.. kul..
va tvungen att skriva av mig lite.. hoppas de löser sig iaf..  Trivs så jäkla bra där så vore trist att behöva sluta nästa år..
Nu till en annan tråkig sak.. vårt pepparkakshus håller på att gå sönder redan.. de var för varmt här inne så taket har sjunket ihop... :( stackars huset.. nä ingen bra dag de här.. så nu hoppar jag snart i sängen o hoppas på en bättre morgon dag...

1a advent med strålande sol och ett försök till lite julstämning

Publicerat: 2011-11-27 | 19:52:26 i Allmänt
Vaknade upp och insåg det verkligen var 1a advent.. Tittade ut och solen strålande och inte ett moln på himlen.. Känns konstigt att befinna sig nere i värmen och veta att de än bara några veckor kvar till jul.. Vi gjorde ett litet försök till julkänsla iaf.. Satte ihop vårt pepparkaks hus.. Tyvärr blev de bara halvklart pga att de inte var lika många av varje färg i smarties förpackningen.. Så får ta och göra klart det en annan dag.. I veckan blir de ett besök på atlantico för att köpa lite julsaker.. Ett måste om jag ska kunna fira jul..


Vårt lilla halvfärdiga hus

Kändisar på stan

Publicerat: 2011-11-27 | 00:31:24 i Allmänt
Ja eller inte riktiga och jag kommer verkligen inte på vem dom var.. suck suck suck..
Det är ett kändispar, två barn, en runt 1 år och en 3-4år... Han är med i någon tv serie där han spelar rätt lugn har jag för mig och hon är med i nåt humor program tror jag (där hon kanske ska föreställa lärare), hon har glasögon och pratar lite konstigt.. Såg han i något program för ett tag sen..
Hela kvällen har jag gått och tänkt på vem exakt det är.. Det är så jobbigt att känna igen någon så mycket utan att kunna placera de.. Så nu får jag väl börja handla på Hipperdino istället så jag kan kolla igen och hoppas på att de inte åker hem imorgon eller något..
Ja inte hela kvällen har gått åt de.. När vi gick i tankarna på vem de kunde vara hörde vi massa trummor och musik så var tvungen att kolla upp va de var.. De var ett uppträdande med grupper från Danmark, england och gran canaria.. Grupperna från gran canaria var barngrupper som dansade, de var så underbart söta.. Danmarks grupperna bestod av gamla gubbar och tanter som dansade och ja såg jätte roliga ut. England var några ungdomar som gjorde volter.. Jätte häftigt var det iaf..
Nä nu ska jag återgå till mitt slöande vid tvn.. Har ni några tankar på vem de kan vara så måste ni skicka.. Det tar kraft att tänka och inte är ju jag den som slutar heller..

Shopping dag

Publicerat: 2011-11-26 | 18:40:11 i Allmänt
Idag har vi varit på las terrazas och el midori och shoppat.. :) Mmm me like.. Blev halsband, ring, öronhänge, massa linne, tjocktröja, byxor till neo och en jacka..
Och så har jag varit på flygplatsen och lämnat Alice, hennes mamma och vännina.. Hoppas de har haft en trevlig vecka.. och jag hoppas på ett besök snart igen.. :) Så nu är de tomt och ensamt på stranden igen.. :( så alltså slut på mitt solande..
Ser på facebook att alla bakar lussebullar och julpyntar.. Vill oxå.. Men har inte så mycke jul känsla.. svårt när man är van vid kyla och vintermörker.. Men imorgon ska vi iaf sätta ihop vårt pepparkakshus jag köpte på ikea i måndags.. Så alla ni som håller på med sånt ge mig gärna en tanke..
Ska dock försöka få ihop lite julkänsla.. Nu ska vi ut och leta efter en adventsljustake.. Ikea hade ingen och glömde kolla primark idag :(

Explosion på Cordial

Publicerat: 2011-11-24 | 10:37:17 i Allmänt
Igår vaknade jag av en smäll (vilket jag då trodde de var de som fixade staketet utanför som var de ansvariga) somnade snällt om och vaknade av en jäkla massa ambulanser, poliser, brandbilar och helikoptrar och ovanligt mycket liv utanför för att klockan skulle vara 9.. Om de är massa sånt här så vet man att de hänt något här eller uppe i mogan.. Jag steg upp och tittade ut genom fönstret och de var ovanligt dimmigt men ser folk som står och tittar bort mot shoppingcentret, dagiset och hotellet.. Går upp på takterassen och ser att de rycker massa från den platsen..
Skulle gå iväg för att handla lite och äta men kom inte fram till affären för avspärrningarna.. De visade sig var lyxhotellet som hade varit med om en explosion. Inga har dött än, men ett fall är kritiskt, 23 skadade varav 6 allvarligt skadade med brännskador över hela kroppen..
Olyckan inträffade pga att de höll på att fylla på gas i en tank på 10 000 liter. Men antagligen blivit en läcka vid påfyllning så gasen har spridit sig ut i hotellet och sedan antänds och en explosion har skett.. Taket rasade in på spaet och personer som bott runt om har fått flytta.. Det var tur att inte hela tankbilen exploderade de hade kunnat sluta mycker mer illa..
Ambulanserna fortsatte att komma fram till ungefär kl 2.. Och all personal verkade vara inkallad till hotellet (som är ett väldigt stort hotel med både hotel och lägenhetshotel) de delade ut mat och vatten till de som bodde där. Man insåg igår hur jäkla mycket folk som kommer till puerto de mogan men aldrig lämnar hotellet.. Var de dubbla antalet ute igår.. Restaurangerna hade fullt hela dagen med tanke på att man inte fick vara på hotellet.. Jag fick avbryta min stranddag för att gå o hjälpa de där jag jobbar en timme..
Här kommer en länk med lite bilder
https://picasaweb.google.com/grancanariavimmel/ExplosionIPuertoMogan?authkey=Gv1sRgCILS8_6X-eyxcQ#slideshow/5678276809286920754

Stranden, hårt liv man har

Publicerat: 2011-11-23 | 01:27:11 i Allmänt
Idag har jag o alice bara varit på stranden.. sen stack jag iväg och jobbade i två timmar..
Så skönt att träffa henne igen och ja bara va.. De kändes verkligen inte som om de var snart ett år sen vi sågs sist.. Men va fan de e ju bill & bull..
Och nej inga bilder idag heller.. Ser sladden ligga där men orkar verkligen inte hämta den leta upp kameran och börja klydda.. ja ja vet jag är lat.. men som sagt har man ett sånt tufft liv och måste ligga på stranden hela dagen imorgon så blir man lat.. De är ju sååå jobbigt :P
och ja vet faktiskt inte varför jag sitter här o skriver.. trött, sliten och har en jobbig stranddag framför mig imorgon..
Men just det har hittat nytt kvällsnöje.. Sätter mig framför datorn med ett glas vin i handen, går in på facebook och läser på mammor i skåne.. De där är värre än en såpa.. Herregud säger jag bara.. Såna diskussioner om ingenting.. meningslösa bråk och onödiga kommentarer.. Svin skoj att läsa.. De är nästan så man kunde gjort debatt program av den sidan.. Ja ja vet ja är lite elak som sitter och roar mig på andras bekostnad men de e så patetiskt ibland, de är som ett stort skämt.. ibland undrar man verkligen hur folk tänker när de kläcker av sig kommentarer.. Och jag är väl inte bäst på att tänka först och prata sen men hoppas jag har lite vett bakom skallbenet..

En liten snabb uppdatering

Publicerat: 2011-11-22 | 02:21:37 i Allmänt
Hej allesammans.. Idag har jag varit och hämtat min bull på flygplatsen hon kom med sin mamma och hennes vännina.. Shit va bleka dom var.. Haha.. Jag som inte tycker jag är ett dugg brun om man jämför med Lukas fick svaret att jag nog hade lite färg ändå :P
Sen var det jobb för min del.. Känns lite trist att jobba när dom är här men va gör man inte. Vi kommer få en super vecka ändå tror jag..
I lördags var vi i Palmitos park och kollade på alla fåglar. Riktigt häftigt de hade en show där vild fåglar som stora gamar, falkar och annat flög rakt över ens huvud så man kände vind dragen. Helt sjukt vad de var tränade.. Sen såg vi delfin show och bestämde oss för att vi lätt skulle ha en timmes egen delfin tid nästa gång de kostade faktiskt inte så mycket.. Tror 2 pers låg på 150€. Lätt värt de iaf.. Sen tittade vi på papegoj show.. De gjorde massa trick och så.. Mest en barnshow men den var rolig ändå.. Neo gillade vildfågel showen bäst han satt med stora ögon och tittade på dom. Jag var mest livrädd för de skulle ta honom när han satt där med sin riskaka och vinkade..
Bilder från parken kommer senare. jag orkar inte bråka med datorn idag.. Har redan slängt iväg ett argt meddelande till försäkringbolaget som har hand om min egna dator för de vägrar ge mig den eller en likvärdig tillbaka.. De vill ge mig en större.. Blläääää för dom..
Idag var jag på mitt favo shoppingcenter innan jag plockade upp apan med sällskap.. Var på jakt efter en tjock tröja. Är ju riktigt kallt nu för tiden.. Det slutade med ingen tjock tröja utan ett par jeans, en par  trekvarts jeans, ett par shorts och en tröja.. För 24€.. De ni.. Trekvarts jeansen var dyrast de kostade 15€. så allt annat för lite mindre än 90svenska kronor.. De är bra de.. Jag bara älskar Mango Outleten.. Kärlek till den..
Mitt tredje försök att plugga spanska gick oxå i kras förresten.. Vi hade anmält oss till en spansk kurs på svenska skolan här men vi har ingen stans att göra av Neo så de gick oxå i kras.. De är nog inte meningen vi ska lära oss spanska.. Så där någon som har något mer tips än Komvux, Högskolan och Här nere???
Nä nu får jag väl hoppa i sängen.. Imorgon blev det stranden, måste ju bättre på brännan lite.. Ska oxå hoppa in och jobba två timmar på dagen.. Men men.. Godnatt alla..
Saknar er alla vänner och kan tipsa om att de finns billiga flyg ner hit nästa vecka så är det någon som känner de har lite tid över är ni jätte välkomna..

Bill & Bull

Publicerat: 2011-11-15 | 04:43:57 i Allmänt
Ikväll har det varit jobb.. Var ensam oxå för de andra skulle kolla in en ny bar som öppnat.. Efter stängning skulle vi ta en drink på bohemia.. En drink som blev flera.. Trevligt iaf..
Om en vecka kommer min bull.. Längtar massa och tror det kommer bli super duper skoj.. Kan de bli något annat med bill och bull i farten.. Huaaaaghhhuuuaaaa... Eller va säger du bull?
Long time ago och mycket har hänt. För två år sedan var det bill och bull mot världen med nya äventyr var och varannan dag.. Nu sitter jag här med familj på en ö en bra bit ifrån Sverige!  Vad hände? Men jag har iaf alltid sagt jag skulle sitta med familj innan jag blev 25.. men trodde dock aldrig det skulle hända..
Men iaf nu sitter jag här och har en sovande sambo och son i rummet bredvid.. Va händer? Är det verklighet eller är det dröm?
Jag och Lukas pratade om allt i vårt liv när vi hade vår slappe söndag i söndags.. Vi är verkligen en familj.. Konstigt men sant.. Vi har en alldeles underbar son och vi bor i ett dröm paradis.. Hum va är hacken? O de konstiga är att det finns ingen. Inte vad vi har kommit på än iaf.. ?!! Visst vi har problem med mycket som alla andra har och när de dyker upp kommer alla på en gång..Vi är små olycksfåglar ibland.. Men allt löser sig på ett eller annat sätt..
Nä usch herregud hur blev denna klockan 4 :S Bäst att dyka i sängen.. Puss o godnatt.. Måste vakna med solen så jag lyckas pressa lite..
Usch nu kände jag att detta rann iväg till meningslöst bloggande igen..

Följ min blogg med Bloglovin

Publicerat: 2011-11-14 | 11:49:42 i Allmänt
Nu ska vi se om jag lyckas få igång bloglovin..

RSS 2.0