Sämsta bloggaren någonsin

Publicerat: 2012-03-12 | 15:02:22 i Allmänt
Den titeln går nog till mig. Men jag lovar er kära läsare jag har gjort er en tjänst. Allt händer och hur ska man kunna skriva av sig utan att de blir klagande när allt är mörkt.
Sen sist har jag hunnit vara en vända i Sverige för att fira mammas 60 års dag. Mycket trevligt. Även var dock denna veckan kaos. Eller blev kaos.
Min semester var känd på jobb sen länge vilket de visade sig när jag åkt att de inte alls noterat att jag sa till direkt när jag började att jag ska åka i februari. Skulle åkt på måndagen och jobbat på kvällen. Dock var jag tvungen att ha ett läkarbesök vilket man tror alla arbetsgivare med en gnutta vett i skallen ska förstå kan vara väldigt viktigt. Dock inte min. Det har resulterat till att jag nu sitter här helt ledig (eller arbetslös) beror ju på va man kan kalla de. Har ju en massa plugg och har kommit fram till att de nog var de bästa som hände. Lite surt bara att man kunde stannat lite till och ta en biljett två dagar senare för 300 kr istället för 1300. Men men.
Nu sitter jag iallafall här och är ledig. eller va man nu kan kalla det. Mitt 75 % pluggande har gått över till att jag fått lägga ena kursen på hyllan ett tag och tar kursen som är på 50% och läser den på 150%. Svår hemsk engelska de där. Men men bara två veckor kvar sen börjar den svenska litteraturen. Hoppas man inte får rest på alla uppgifter som kommit in.
O ja glömde såklart min platta hemma där alla bilderna finns. men ja lovar.. ja ja lovar faktiskt denna gången att jag ska bli bättre..
Vi har iallafall bestämt det blir en säsong till här nere så man hinner njuta av att vara där. Då håller vi tummarna för en säsong som går lite smidigare än vad denna gjort utan problem!!!

RSS 2.0