Första pluggdagen

Publicerat: 2012-01-24 | 01:07:39 i Allmänt

Då ska man se hur detta blir.

Ska ju börja plugga nu så man får väl öva lite html koder.

Detta är seriöst som kinesiska, men man kommer väl snabbt in i de. Att en sådan text som ser så lätt ut kan vara så svår.. Bara att börja plugga, ska bara försöka hitta boken någonstans till ett pris som inte ruinerar en totalt. Har någon boken basics of webdesign av terry morris så hör gärna av er. :) Vinets utveckling satte inte igång idag så får se om de kommit upp något imorgon. Tur iof för idag har jag bara hållt på att klydda med min studiomail som företaget helt plötsligt fick för sig att ta bort utan förvarning. kan ju säga jag hade hela företaget och massa annat där. men men. får väl gå runt o sura lite till de går över. Nu ikväll har det varit jobb och nu ska ja krypa ner till sängs. Förlåt allt kommer i en enda följd (har inte förstått radbyte än :P

Tanter på bardisk På

Publicerat: 2012-01-20 | 01:17:19 i Allmänt
Precis hemkommen från en promenad när vi passerar ferrari (en av pubarna nedanför) står massa tanter och dansar porrdans på bardisken.. HERREGUD! Fulla gamlingar är flera miljoner gånger värre än fulla ungdomar.. Utanför står de två par oxå i övre medelåldern.. männen bråkar och tjafsar lite.. och kvinnorna står och vinglar med ett vinglas i handen och drar i männen.. Detta fick mig att tänka på T-bar i Lund, ett ställe jag jobbade som black jack croupier på innan.. Den scenen har man sett tusen gånger i de där lilla rummet jag satt i.. Ett okej för ungdomar i 20 års åldern eller man kan ju lite mer förstå.. Men lite mindre okej för 55+.. Inte för jag inte menar att man ska ut och ha skoj när man är gammal.. Det ska man absolut ha.. Men man kanske borde bära sig lite mer civiliserat åt. Inte ofta man ser 30 åringar i en sån scen.. (visst de finns undantag) men i största allmänhet menar jag då.

På lördag är de FEEEESTAR dax.. Underbara Emelie ska ner och har lovat henne att gå ut och skaka rumpan lite.. Loong time ago.. Ska bli skoj att testa natt livet här nere oxå.. Skrämmande man inte gjort det men så går de när man inte har barnvakt.. Herregud jag har blivit en svensson.. :S detta måste ändras på..

På måndag börjar pluggandet.. ihhhh.. och jag som inte ens skaffat böckerna än.. Måste fixa.. Kanske får åka in till Las Palmas på söndag o leta lite..

som en svensk midsommar

Publicerat: 2012-01-15 | 19:48:50 i Allmänt
så var vädret här igår kväll när vi grillade. fast lite mindre regn. men vi hade bestämt oss för att inte ge upp de var ändå så fint väder. eller varmt var de iaf. imorgon är det dax för jobb igen. varför går helgerna så himla fort.

fajitas frukost

Publicerat: 2012-01-14 | 14:19:13 i Allmänt
Idag blev det frukost ute. Tex Mex, är så glad de öppnat här. och det bästa av allt, när jag tog upp paden och skulle fotografera kom killen som jobbade här och fråga om jag ville ha internet koden. lycka. mitt nya plugg ställe. 
mina två älsklingar
Nä nu ska vi hem och städa snart middag.

annorlunda blogg ställe

Publicerat: 2012-01-13 | 12:55:50 i Allmänt
sitter förtillfället uppkrupen på bordet fönstert öppet och paden lutad mot ytterluckorna. allt detta meck för att överhuvudtaget komma ut på internet. kallt är det oxå idag.
fredag den 13 märks verkligen idag. har för tillfället ingen telefon , den valde att plötsligt lämna mig inatt efter varit sjuk i två dygn. så nu måste jag ut och leta ny. blä. fick leta ny till lukas förra helgen och efter hans klydd på media markt kommer jag väl få åka dit själv. om ni undrar varför allt hamnar på en rad kan jag erätta den hemska nyheten man tydligen inte kan görany rad när man bloggar på paden. och internetet är så segt så man inte kan ladda upp bilder. blir bättre när jag börjar plugga får väl bosätta mig utanför hemmet då. imorgon blir de kanske upp i bergen en sväng sen ska vi ha middag. kul och få lite sällskap hit till öns ände. nä nu ska ja fixa till naglarna sen ner på marknaden en sväng. jag ber om ursäkt kära läsare att ja har en sån sjuk ointressant blogg för tillfället. men när man har ett internet som de tar flera timmar för att ladda så blir ja bara så less. men som sagt blir bättre. hoppas jag. ska ner till moviestar o se om de har något wificsom är utan kontrakt. vill inte skaffa internet om nästaclägenhet har wifi. 

JAG HATAR MAC!!!!!!!!!

Publicerat: 2012-01-09 | 13:08:58 i Allmänt
Ingen uppdatering på min telefon visst.. Man måste såklart ha pc.. :@  Nu går jag upp o surar i solen istället.. hejdå..

Att lära sig leva 2 vuxna och ett barn på 48kvm.

Publicerat: 2012-01-09 | 13:07:04 i Allmänt
Det har inte varit lätt, men du tror jag vi lyckats. Igår hade vi världens röjar dag. Kom på att vi kan använda våra resväskor att lägga handdukar och lakan i och ha under sängen. Vi packade ner några av hyresvärdens 5 miljoner båtar och la upp i garderoben. Nu finns de bara 11 kvar.. Tur de.. Dom är sjukt fula..
Jag förstår verkligen inte varför de inrett denna lägenheten som de gjort.. Varför massa stora möbler och stor soffa och stor fåtölj? Och i hemska färger? Men men.. Har vi tur hittar vi snart något annat.. Cardenas har en tvåa (sv 3a) som jag är lite sugen på.. Sjukt fin men verkar dock som den är utan takterras.

Min blogg vill inte riktigt som jag idag.. den vägrar acceptera ny rad så får väl göra såhär istället.. Idag har jag även försökt att fixa lite med inloggningarna till utbildningarna jag ska gå.. Kan fortfarande inte rega mig på SH.. Lite irriterande. Nä nu ska jag försöka uppdatera min mobil så även jag kan få skype på den..

Även jag fick en julklapp idag på denna Julaftonen

Publicerat: 2012-01-07 | 00:15:09 i Allmänt
Idag är det helg dag här i Spanien.. De firar att de tre männen kom med gåvor till Jesus så deras julafton med andra ord.. Och även jag fick en lite present idag.. Tack underbara Lukas.. Fick en sjukt fin Majorca ring.. Hittade tyvärr ingen bild på Internet på just denna så de får vänta till om två veckor när jag får den.. Den de hade i affären var för stor för mina fingrar.. tänka sig.. trodde aldrig jag skulle ha små fingrar..*längtar längtar längtar* Nu ikväll har jag jobbat och trodde jag skulle kunna slänga mig i soffan och äta jordnöttsringarna Lukas och Neo lovat spara till mig.. Men nä.. Kom hem till en över speedad Neo och en trött Lukas.. Neo har nog varit i kylen och halsat några redbull.. för han är verkligen inte riktigt klok.. Klättar runder som värsta galningen..
Nä nu får vi väl försöka klubba ner lilleman i sängen så vi kommer upp i god tid.. för imorgon börjar REAN!!!! Blir iväg till las terrazzas (outleten) där även media market finns. Lukas måste ha en ny telefon.. Sen blir de väl ett besök på Mango.. Där kommer man aldrig ut tomhänt.. så löjligt billigt där.. aldrig köpt ett plagg över 15€ där..
Tyckte de va så tråkigt med bara massa text så bjuder på en gammal bild.. (bara för vi fått internet nu betyder inte de att de funkar, de e sååååå slött)

Önskar nog inte ens min värsta fiende ett 2011 som vi hade

Publicerat: 2012-01-05 | 14:12:08 i Allmänt
Men nu är det äntligen 2012 och vi går mot nya tider.. Lägger allt 2011 kaos bakom oss och som sagt tar nya tag.
Har varit lite dålig på att blogga på sista tiden, har haft väldigt mycket ilska i mig, vi har haft semester i sverige full med sjukdom och vi har varit utan internet ett tag..
Men nu har jag gått och våldgästat jobb så jag kan skriva några rader..
Lite uppdateringar.. Vi har äntligen fått en bil som hunnit varit hos en reperatör i två veckor oxå..v (dock inte den bilen vi betalat handpenning på) den ser vi nog aldrig.. Tror de sålde den..
Neos första jul sov han igenom.. Natten till julafton tillbringa vi på akuten med stackars Neo som hade öroninflamation.
Hans 1 årsdag var iallafall jätte fin han var vaken och nästan lika glad som alltid..
Nyår tillbringa vi hos My och Fredrik.. De hade gjort så fint och de var jätte god mat.. Tack..
Jag kom in på två av utbildningarna jag sökt.. Så nu ska jag bli student igen.. Plugga vinets utveckling.. och även web design.. All kurslitteratur är dock på Engelska så det blir kämpigt.. Men ska ändå bli skoj..
Nu sitter jag här på jobb och blickar ut över havet och stranden.. Massa folk som badar dock bara turister.. De inser nog inte att de är KALLT.. de är så glada de får lite sol på sig..
Detta var en liten snabb uppdatering. Nu blir det surfa lite till sen gå upp och fortsätta dejta solstolarna.. Neo däckade direkt efter pannkakorna så han ligger i sin vagn med sylt runt hela munnen.. min lilla gris..

RSS 2.0