Jag glömde ju säga. Ett stort grattis till...

Publicerat: 2011-03-24 | 11:48:40 i Allmänt

1300962834599 (MMS)

Jag glömde ju säga. Ett stort grattis till min älskade vän alice. Min bull! Vi va som systrar skrattade ihop, bråkade med varandra, gjorde allt tillsammans. Folk som var i samma rum som oss ansåg vi va de mest skadade och knäppa personer de träffat. Och de stod inte ut med oss för länge. Men vi stod ut med varandra. De va huvudsaken. Du kom till mig som kund, ja behövde extra jobb och du fixade. Under upplärningen kom vi på vi var mer och mer lika. Vår vänskap klickade direkt, trots jag inte gillade 88or och du inte gillade trelleborgare. Sen började en galen tid. Vi jobba när alla andra va lediga och tvärt om så vi hade mest varandra. Under de få åren vi kännt varandra har mycke hänt, vi bröt våra förhållande nästan samtidigt, vi gick en utbildning ihop, skaffade kille samtidigt och ja fick barn. Var är ditt barn? Du ruckar vårt mönster. :-P men du är ju två år yngre. Nu ser våra liv annorlunda ut vi jobbar olika jobb olika skift och jag har barn. Vi kan helt enkelt inte umgås så mycket. Men du ska veta att jag saknar dig hela tiden och saknar tiden vi gjorde allt tillsammans. Än en gång ett stort grattis gumman. Tycker så himla mycke om dig din apa. <3


Idag har ja lärt mig en läxa när det gälle...

Publicerat: 2011-03-24 | 11:25:46 i Allmänt

Idag har ja lärt mig en läxa när det gäller sminkning! Man ska aldrig sminka sig när man är stressad, precis har duschat och när man eftersvettas. Resultatet blev fast ja hade mitt älskade perfekta puder, att på kinder och i pannan ser man katastrof ut. Jaja. Nu blir det iaf jobb. Vem vill bli sminkad av en make up artist som ser ut och ha blivit sminkad av en tre åring?


Riktig heldag har vi haft idag. Först blev...

Publicerat: 2011-03-08 | 22:35:49 i Allmänt

Riktig heldag har vi haft idag. Först blev det en tripp till ikea sen babyland vidare till babyringen sen xxxlutz sist blev det till carro och hämta bärselen. Denna trippen låter dyr men de blev den verkligen inte. Allt som inhandlades va uppladdningsbara batterier och en tuggring till neo. Stackaren börjar nog få tänder nu. Han tuggar på allt och är jätte ledsen. Min stackars lilla plutt. Nu ligger han på min mage och sover. Nu blir det nog hoppa ner i sängen för vår del.


Laddar med mjölk inför en promenad ner til...

Publicerat: 2011-03-05 | 09:19:22 i Allmänt

mms_img58661 (MMS)

Laddar med mjölk inför en promenad ner till stan för att fika med två andra bebisar.


RSS 2.0