va händer?

Publicerat: 2011-12-11 | 01:18:41 i Allmänt
jag vet inte.. allt är bara så skrattretande.. va händer, händer de verkligen. någon som gör voodii på oss tror jag.. så kommer nog vara lite tyst ifrån mig nu i några dagar till min aggresivitet har lagt sig.. annars kommer de bara vara massa hatiska inlägg mot allt och alla.. och det är ju inte så trevligt.. (är oxå därför de har varit lite tyst från mig) grrr morr...

2 veckor och 1 dag till Sverige

Publicerat: 2011-12-06 | 23:59:57 i Allmänt
Om två veckor och 1 dag befinner vi oss i Sverige.. Brrrr kallt.. Har hört jag inte ska klaga på att vår lägenhet är kall när den är 20grader.. Just nu sitter jag och fryser i min tjocktröja och ska krypa ner i sängen med duntäcke och filt.. Kommer frysa ihjäl under de två veckorna i Sverige.. Mycket som ska hinnas med.. 4 dagars jobb, julafton, 1års kalas, nyår, träffa alla vännerna och givetvis pussa massa på mina älskade djur som är sååå saknade.. Blir en tripp upp till Philadelphia såklart.. Som lever livet uppe i skogen och bossar över pojkarna.. That´s my girl.. :)


Igår på jobb pratade jag med en som skulle ge mig lite nr till lägenheter som vi kan ringa på. Måste hitta en ny så vi får ta med molly och aremis..

Julklappstips till 1åring

Publicerat: 2011-12-06 | 00:25:33 i Allmänt
Vi köpte en röd boll till Neo för några dagar sedan 1.50€.. Och det har resulterat till att han valt bort alla sina andra leksaker.. Han älskar den här jäkla bollen, han kastar, stutsar och kramar den.. Det är en stor boll, en sådan lätt som stutsar jätte lätt. Ett klart julklappstips.

Små barn bryr sig ju inte vad dom får sålänge de är skoj.. Neos favorit leksaker för tillfället är bollen men när han blir trött byts den leken ut mot en gammal kex förpackning och ett chips rör.. Varför köpa dyra onödiga leksaker när billigast oftast är roligast.. Men visst man blir lockad över att köpa fina leksaker till dom små men man kan vänta på den perfekta leksaken istället..

Residensia , check

Publicerat: 2011-12-06 | 00:03:21 i Allmänt
Nu är äntligen allt betalat.. eller nä skulle visst tillbaka till arguineguin igen och skriva in mig igen.. jätte konstigt system de här.. :S men men.. Nu är de krånliga fixat iaf.. är så stolt över mig själv.. :)

Det har även blivit en lite tripp med Elisabeth till las terrazas.. Hittade två tröjor på Mango idag igen.. Konstigt att man nästan aldrig går ut därifrån utan påsar men men.. Har oxå varit på julklapps jakt men hittar inget.. Jag vill inte köpa bara för att utan det ska vara något klockrent..

Har oxå fått se bild på brors dottern idag..ÄNTLIGEN!!! hon är bara så himla söt så nu längtar jag hem till Sverige massa så jag får titta på underverket.. de gjorde ni bra ola o elise.. :) En av bilderna var hon jätte lik Neo när han var några dagar gammal.. Märks de är släkt..

Rätt? Fel? Ett svar vi aldrig kommer få reda på.. Men men.. Bara att försöka gå vidare och släppa tankarna..

Juniorsäng hittad

Publicerat: 2011-12-04 | 21:35:50 i Allmänt
Så nu slipper Neo sin bäddsoffa och vi fick ett trångt vardagsrum igen.. Vi skulle ut och gå och på torget nedanför hade de lite försäljning med loppis saker, mest barnsaker, lite försäljning av kakor och lite aktiviteter för barn.. Blev nyfikna för de spelade massa julmusik.. Vi han gå 50 meter från dörren sen såg vi en juniorsäng, exakt en sådan vi kollat in på ikea och tänkte köpa.. När vi gick i de tankarna så blev de att han fick bäddfåtöljen från vardagsrummet istället för kändes inte så lönt att slänga ut 1000 kr på en säng som kanske inte får plats i bilen i sommar som vi måste slänga när vi ska till sverige.. Denna sängen vi hittade nu ville de bara ha 15€ för så den blev köpt.. vi köpte de dyraste de hade så alla försäljnings folket klappade.
Imorgon ska jag till playa de ingles och san fernando och fixa de sista med residensian.. Hoppas de vill hjälpa mig denna gången oxå.. :=) Håll tummarna..

Julstämning

Publicerat: 2011-12-04 | 16:24:56 i Allmänt
Igår lyckades vi äntligen skaffa en gran.


Fin va? De blev både kulor och snö på..
Och vi köpte en fin mysigt tavla med ljus på som lyser. Sen blev de en fin ljusstake. Så nu har vi äntligen fått lite julstämning.


Otrogna, båda två.

Publicerat: 2011-12-04 | 14:46:40 i Allmänt
Jag vaknade till vid 5 idag för Neo hostade massa och var så ledsen över sina jäkla tänder.. men tror jag mest vaknade av att jag var sur på Lukas. Jag hade drömt att han var otrogen mitt framför ögonen på mig.. Jätte konstig dröm.. Somnade om och tänkte jag måste skälla på honom när han vaknar för han är otrogen i mina drömmar..
När vi vaknade för dagen och låg och drog oss i sängen (hade ingen tanke på min dröm) så säger han plötsligt.. Förresten jag är sur på dig.. Jag bara jaha.. Han svarade ja du var otrogen inatt i mina drömmar med en kille från kalmar.. Kom på min dröm och berättade den för honom oxå.. Märkligt sammanträffande.. Undra vad de betyder..

Residensia :)

Publicerat: 2011-12-03 | 01:11:56 i Allmänt
Nu har jag äntligen fått residensia på Gran Canaria.. Eller nästan.. Har inte betalat och fått själva pappret än men har N.I.E. nr iaf.. Dagen började att vi åkte in till Arguineguin för att skaffa första pappret till mig och Neo som säger vi har adress här oxå.. Där kan de lite engelska så vi tänkte vi går dit idag så kan jag åka till San Ferdnando själv med en tolk en dag.. För där kommer man inte in utan att kunna flytande spanska.. När Lukas var där och skaffade sitt kastade de i princip ut en tjej som kunde spanska för hon inte kunde flytande.. Men vi tänkte iaf att vi kunde åka till San Fernando och skaffa papperna som man ska fylla i.. För då behöver de inte förstå så mycket.. Vi kom dit och frågade efter papper till residensia, polisen tog upp pappret och började skriva.. Lukas bara shit vilken tur du har och jag förstod ingenting.. Han bad mig skriva in namn, adress och gav mig sen ett papper och sa gå till banken och betala sen kom tillbaka.. Jag fattade ingenting.. Det var ju så lätt.. Alla har sagt de är jätte svårt och jätte klyddigt.. Men men.. Klyddet kom sen när vi skulle betala.. Bankerna tog bara emot sådana betalningar mellan 8-10.. Kul så tidigt är jag ju aldrig vaken.. Så vi fick snällt åka hem istället och komma tillbaka på måndag..
Ikväll har jag jobbat.. Varit massa klydd med tiderna men nu har jag äntligen fått de.. Men de är ju inte som vi sa från början med det är mitt fel eller inte riktigt..de lovade mig dag tid men satte upp mig på kvällar och i o med Lukas rygg så kan han inte kan vara ensam med Neo.. Är såååå arg på idioten som körde ut framför honom.. han har förstört honom eller hans rygg och nacke iaf.. :( Om vi har varit ute och gått en hel dag kan jag inte lämna han och Neo ensamma på kvällen för han inte kan bära honom :( så därför måste jag jobba dagar.. Jobbar två kvällar oxå för de fick vara piller kvällar.. usch vad hemskt det låter jag hoppas verkligen han blir bra snart.. Snart ett år har gott man tror inte livet kan förändras så mycket på någon sekund men de kan de.. Minns fortfarande samtalet från sjukhuset...brrrr..
<3

ett försök till en middag ute

Publicerat: 2011-12-01 | 23:36:26 i Allmänt
Som inte gick så bra.. Neo var arg.. och ni som känner honom vet hur lugn och glad han är i vanliga fall.. Alltså stod vi o fattade ingenting när han skrek oavbruttet i 2 timmar.. Vi hade åkt till arguineguin för en middag ute för en gångs skull på casaoliva som har sjukt goda pizzor.. Neo var glad o lycklig som han alltid är fram till vi fick in våra pizzor, han ville inte ha mat, inte vatten, inte sitta, inte stå och bli buren han ville BARA skrika.. Vi åt i omgångar o försökte trösta honom vilket var en omöjlighet.. Vi slänger i oss maten och tar bilen hem.. Vid amadores stranden höll jag på att bli galen så gick av i ett försök att få han sova eller iaf sluta skrika.. Omöjligt det med.. Han skrek hela vägen hem och hela vägen upp till lägenheten.. Så fort vi sätter ner han i lägenheten blir han knäpptyst och har inte skrikit sen dess... Tack Neo!!!! Herregud!!!

varför använda uv lampa när det finns sol ljus

Publicerat: 2011-12-01 | 14:34:26 i Allmänt
Fixade till mina naglar idag.. När jag var på kinetics i las palmas var jag i valet och kvalet om jag skulle köpa uv lampa till överlacket.. Det blir ju så himla mycket snyggare.. Men i och med jag bara skulle ha akryl nu till att börja med kom jag fram till att jag kunde ta den vid nästa beställning..
Första gången jag fixade naglarna polerade jag upp glansen med en tre stegsfil.. Blev jätte bra resultat men tyvärr så gulnade själva nagelplattan lite sen.. Kan bero på min över användning av sololja men men.. Så denna gången tänkte jag jag provar uvglanset o lägger de i solen ska ju ändå ligga här ett tag.. Satte på uv glanset sträckte ut handen i solen o pofff var de torrt.. Kände på det efter 30 sek och då var de redan stelnat rakt igenom..
Då märker man hur sjukt stark solen är.. Men men nu fick jag snygga naglar iaf :)

wiiiee nu kommer ja kunna sova

Publicerat: 2011-12-01 | 01:03:59 i Allmänt
Nu vet jag vem den mystiska kändisen på hipperdino var.. tack spansk tv för ni visar svenska serier..
Vi satt o tittade på millenium nu ikväll och vem var inte med där, jo den skådespelaren jag letat efter namnet i några dagar nu.. Lukas blev tyst nu iaf för när han såg han i affären sa han bara att ja inbillade mig att de var nån känd och att han inte alls visste vem de var eller kände igen honom.. Men där fick han...haaa.. Han sa till o med själv de var han nu när han sett han på tv.. Så nu vet jag att daniel gustavsson har semester här med fru och barn.. Neo spanade in hans dotter som är i hans ålder.. de utbytte blickar i kassa kön.. De ska börjas tidigt ju.. Om det inte är han så är det en sjukt bra kopia iaf.. Så någon som vet va daniel gustavssons fru heter?

RSS 2.0