Varmt

Publicerat: 2010-07-27 | 13:34:32 i Allmänt
Jätte varmt idag.. hur ska ja klara av en flytt till ett varmt land om ja håller på o dö i den svenska värmen.. men men, ett senare problem..

Idag blev det inget jobbande.. Har såå ont i mitt ben.. jävla nerv.. Så nu ligger ja i solstolen hemma hos päronen o jobbar på brännan inför semestern.. :P ett måste det oxå..

Nä nu e datorn alldeles för varm för att vara i solen..

xoxo


Mot ett nytt liv

Publicerat: 2010-07-23 | 00:35:22 i Allmänt

Tänkte ja skulle starta upp mitt bloggande nu när jag för en gångs skull har något att blogga om.. man kan ju inte kalla mitt liv händelselöst för tillfället.. Om ett år lämnar vi eventuellt Sverige för nya äventyr på Gran Canaria.. Va vi ska göra där är för en hemlighet ett tag till :P O sen är det ju lite annat som händer där innan som oxå är lite händelserikt..

Idag har det hänt massa.. Plötsligt var vi en bil mindre och en motorcykel rikare.. Och ingen av oss har mc kort.. Vet inte riktigt hur genom tänkt det där var.. Men men.. Får hoppas den blir såld fort.. Annars ska ja tjata massa så ja äntligen får ta mitt mc kort som jag velat så länge..

Kvällen bjöd på en trevlig middag med Nina o Hampe.. Mysigt.. Massa mat och kaka.. MUMS...


Nu har jag en snarkande hund bredvid mig så det gäller att gå o sova fort så man hinner somna innan den värsta snarkningen kommer igång..

xoxo


RSS 2.0