åska....

så åker man ifrån sverige för att slippa regn och åska så regnar och åskar de min första dag här... KUL!!! tur man har massa andra dagar kvar.. Vi som hade planerat så bra att vi skulle sitta på takterrassen och äta våra pandalus kräftor vi köpte på ikea igår och dricka champagne, de fick bli inomhus istället.. men lika mysigt de.. sällskapet som räknas ju..

Imorgon måste jag ta och leta upp ett nytt mobilkort..med internet så man slipper bråka med datorn varje gång man ska kolla något.. Man är verkligen helt handikappad utan internet i mobilen.. inget skoj och blogga utan bilder ju..sen blir det väl att åka in och se om bilen är klar.. jag undrar verkligen vad dom gör med den.. tur vi har en gratis lånebil iaf annars hade vi varit riktigt isolerade här..
Nu står en sängklar liten Neofis bredvid mig och vill ja ska avsluta så vi kan gå till affären och slänga soporna så vi slipper vakna till kräftdoft imorgon..
Så neo säger godnatt till alla och ger alla han känner en stor puss och där däckade han.. så får väl ta och gå nu så han inte vaknar och är super pigg när vi är hemma igen..
var nästan ett år sen ja la upp denna bilden och skrev att vi hoppades på en lägenhet i denna byn. o de blev de.. fast de blev i playa istället för puerto..

Kommentarer
Postat av: Alice

Ja skaffa nu ett abonnemang eller liknande så du kan surfa fröken! Du får ju inte sluta blogga! <3

2011-09-23 @ 09:33:27
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback