En full dag.

Idag har de varit full rulle.. Först ner på en intervju till ett jobb.. Verkade sjukt lovande.. Nära o bra iaf o riktigt bra personal så bara provjobb kvar.. sen en sväng till Svenska kyrkan till barngruppen så Neo kunde leka av sig lite.. De gjorde han verkligen.. Denna gången var där en som var jämngammal med honom och det tyckte han var skoj..
Sen var planerna att åka till ikea för en ny tyg garderob till kläderna. Men först provade vi ett nytt köpcentrum för lite matshopping. Såå stort det var.. Båda två var helt trötta så de blev bara lite smått o gott.. Hittade ett par nya skor iaf för mina flippisar lever inte längre.. Sen blev de ikea o en ny matstol till neo och garderoben då.. Så kom man precis hem.. Helt slö, Imorgon blir de upp tidigt för att åka o fixa jäkla bilförsäkringen som vi har på en bil vi inte ens äger än.. bra där.. Sen vidare till playa de ingles för en till jobb intervju.. Lite nervös för den, den är på engelska o ni  vet ju alla hur hemskt dålig min engelska är..
Usch nu blev de ett sånt inlägg igen de här har vi gjort idag o bla bla bla.. Riktigt trist.. Men ja är sååå trött.. Skriver man inte här så får man ju bara skäll från familjen så får väl sätta nån kod  i övertexten när de e meningslöst babblande..
Nä nu ska ja krypa till säng o öppna min bok som ja lånade på kyrkan idag.. Så skönt att få tag i en bok som är på svenska.. tänkte ju inte på att ta med sådant.. Så mamma skicka ett paket me lite stuff vi saknar våra skivor :)

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback