Playan kanske

Igår blev det som tur va stranden.. Vi dränkte oss i morotsolja och åkte till stranden.. Prövade en annan strand igår, inte lika fin som anfi men bättre sand än den stranden vi var på första dagen som mest var sten.. Men usch va äckligt vattnet var.. Jag fattar inte varför folk skräpar ner så sjukt mycket.. Vill dom inte ha fint omkring sig..
Igår kväll åkte vi med dom vi bor hos upp en bit mellan massa berg till en liten liten by och dom bjöd oss på middag.. Riktigt mysigt ställe.. Såg lite ut som en liten rast plats, och ingen turist så långt ögat kunde nå.. Skönt med såna små ställe.. Dom hade massa djur som sprang runt där.. En riktigt läskig hund som var en blandning mellan chihuahua och nåt annat.. Sjukt ful.. Lilleman kommer ju ta alla med storm här nere för här finns bara massa fula blandningar på hundarna.. O mitt lilla hjärta som är så söt och gullig.. Gud vad jag saknar han.. Tur han ska med ner nästa gång.. <3
Idag vet vi inte riktigt vad som händer, frukosten är precis avslutad.. Kantfria mackor med ost o marmelad och papaya.. Mmmm.. Sjukt gott..
Man kanske skulle åka ner till stranden och fira att det är en hel helg utan jobbande och man bara kan få koppla av.. Det vore något..
puss o puss

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback