en ledig söndag

Publicerat: 2010-09-05 | 22:33:16 i Allmänt

det var riktigt skönt.. Efter bröllopet igår var vi båda rätt utpumpade så det blev en lååååång morgon.. Lukas bror gifte sig igår och vi har hållit i de mesta som rörde personal, spriten och förätten.. Men vips så råkade visst lukas bli den som hade koll på allt så stackarn såg hel stressad ut hela tiden när alla drog o slet i han.. Efter MYCKET klydd och en lång fredag kväll med soppkokning blev iaf det lördag och Marie o Ludvig gifte sig.. Jag sminkade och fixa naglarna på Marie.. Riktigt skoj hon frågade mig :D De hade sådan tur med vädret fast det blev en kall natt.. Det gick väl an för dom som drack men jag höll på att avlida..

Idag blev det en tur ut i huset där min duktiga pojke städade pelets maskinen så det inte går sönder o vi får någon värme i vinter.. Orkar inte med att några element går sönder igen..



Titta så duktig han e :D

Kvällen har bara bjudet på lugn.. Film och hemmagjord lasagne.. Mums..


En kräsen hund

Publicerat: 2010-09-03 | 12:25:15 i Allmänt

Nu är jag inte populär hos aremis.. Först har jag plågat han i några dagar med fil och nu är det ris.. Men han är ju så sju in i helvetes kräsen... Mitt ris som har lite lite curry på sig som ja tappa det går bra.. Men det fina goda riset jag gjort till honom det passade inte alls herren i smaken.. Inte ens med lite fiskfond i.. Om en vecka har jag inte hund kvar om han tänker fortsätta såhär..

Just nu ligger han vid matskålen och surar och gnäller lite.. Sorry babe ingen mat för din del även fast matte älskar dig nåt så fruktansvärt..



- Dom är sååå elak mot mig! dom ger mig ingen mat och det är sååå synd om mig! snälla ta mig härifrån.


Banlyst från köket

Publicerat: 2010-09-01 | 22:19:14 i Allmänt

Nu har jag misslyckats ännu än gång.. Min kära pojkvän idiotförklarar mig gång på gång.. För någon vecka sen bad han mig steka korv.. jag tyckte dom blev jätte fina.. men enligt honom så såg dom katastofala ut.. Och idag bad han mig fixa min egna dippa till grönsakerna, vilket jag enligt honom sen inte heller kunde.. Men hallå.. Jag tänkte bara lite fel.. Dippan kanske inte blev så flytande men den blev god.. Och sjukt mäktig.. Så nu har jag blivit förbjuden att laga mat.. Iaf till honom.. Jag själv anser min matlagning är jätte bra.. Lite begränsad kanske men jag kan iaf laga tre fyra saker.. så ha... de ni..




Lite klumpig men god =D



Nu kallar promenad med min lilla söta vovve som är sjuk idag.. Stackars lilleman han är så ynklig.. Han blir itvingad fil och det är inte alls roligt om det ligger i hans tallrik.. Jag fick demonstrera för honom hur man skulle göra men de gick ändå inte.. Dåligt lärare eller konstig hund.. tror mer på det sista ;)


RSS 2.0